Vrijen in het vliegtuig – Mile High Club

Mile High ClubIedereen weet dat het niet mag. Vrijen in het vliegtuig, maar zeg nou zelf zo’n plekje in de Mile High Club dat wil toch iedereen? Zo ook dit koppel. Vooraf kenden ze elkaar niet, maar toen ze elkaar diep in de ogen aankeken..

Al snel volgde een vurige kus, zo schrijft The Sun. En niet veel later volgde het gangpad van het vliegtuig van Virgin Atlantic richting het toilet. Dat de twee innig met elkaar bezig waren was wel snel duidelijk. Madame was namelijk luidruchtig genoeg. Een drietal stewardessen verstoorden het feestje van de twee, waarbij één van de dames vroeg of de jongen echt zijn vakantie wilde laten verpesten voor een pijpbeurt.

Ziek
De jongen wilde de stewardessen eerst nog laten geloven dat het meisje ziek was geworden en dat hij haar probeerde te helpen. “Maar jullie reizen niet eens samen. Wat zit jij hier dan te doen,” zo klonk het uit de mond van de drie dames.

Volgens een getuige stapte het meisje dronken op het vliegtuig dat van Gatwick naar Cancun vloog. Ze zou het daarna nog een stuk bonter hebben gemaakt. Zo kreeg ze ruzie met een vriendin en gooide ze drankjes op de grond. Dus stond ome agent bij de landing in Mexico al op te wachten. “De veiligheid van onze klanten komt op de eerste plaats. Dit soort wangedrag is onaanvaardbaar,” zo liet de vliegtuigmaatschappij weten. Het plaatsje in de roemruchte Mile High Club hebben ze in ieder geval wel te pakken.

Bron: Panorama
Foto: StockSnap/Piaxabay

(Visited 36 times, 1 visits today)

Post Author: Rene

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *