Lekker ondeugend in Den Haag

Open Sex bij Casa CherdaCasa Cherda is gehuisvest in een prachtig statig herenhuis, discreet gelegen en zonder overburen.

U kunt discreet naar binnen. U hoeft buiten niet te bellen de deur is open, eenmaal binnen bent u in de hal en wordt er automatisch gebeld. Hier wacht u even totdat de gastvrouw u vriendelijk verwelkomt. Met de gastvrouw rekent u € 75,00 af (Dit is tevens voor het eerste half uur met een dame naar keuze).

(Wilt u geen gebruik maken van de huiskamer geef dit dan aan bij de gastvrouw. De dames komen zich dan 1 voor 1 op de gang aan uw voorstellen waarna u geheel vrijblijvend een keuze kunt maken. Kunt u geen keuze maken? Geen probleem dan zien wij u graag een andere keer terug.)

Hiervoor krijgt u de beschikking over een kluisje voor uw kleding en waardevolle spullen en een badjas. U heeft daarmee meteen uw eerste half uur heerlijke geile sex betaald (kamerhuur en dame); in de open ruimte van de erotische huiskamer of op een van de mooie privekamers.

Natuurlijk kunt u eerst eens rustig rond kijken en lekker gaan zitten met een drankje. De meisjes en dames stellen zich aan u voor, maar dringen zich niet op. Wilt u met een van de heerlijkheden verder kennismaken, dan kunt u naast haar gaan zitten of haar even wenken. Zij komt dan bij u.

U zult begrijpen dat dit meestal zal uitlopen op een verdere verkenning van elkaar. En dat geeft niets, want daar is Casa Cherda voor.

Verder kunt u zo lang in de open ruimte blijven als u wilt en genieten van erotische films en vrijende mensen.

Besluit u om nog een erotisch avontuurtje te hebben, in de open ruimte of op de kamer, dan betaalt u daar € 75,00 per half uur of € 140.00 per uur voor.

Eventuele extra’s waarmee de meisjes uw genot kunnen verhogen rekent u direct af met de meisjes.

Bezoek voor meer informatie www.casacherda.nl

(Visited 30 times, 1 visits today)

Post Author: martin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *