Betaald worden om te vrijen in luxe hotels

Hotel

Een jong koppel uit Australië heeft onlangs een wel heel ongewone wedstrijd gewonnen. Ze mochten de meest exclusieve luxehotels bezoeken en werden er nog voor betaald ook. Er hing slechts één voorwaarde aan vast: ze moesten hun intieme ervaringen openhartig neerschrijven en delen met de hele wereld.

Jessica D’Argent (23) en haar vriendje Justin Engelke (26) botsten via sociale media op de bijzondere wedstrijd. Ze twijfelden geen moment om eraan deel te nemen.

“We moesten een kleine vragenlijst invullen en een video insturen waarin we onszelf voorstelden”, herinnert Justin zich. “Nadien volgde een soort sollicitatie via Skype. Het was een heel proces, maar ik had er echt een goed gevoel bij.”

Luxehotels
Uiteindelijk kwamen zij als winnaars uit de bus, gekozen uit tien koppels van overal ter wereld. Zij mochten veertien nachten doorbrengen in de duurste luxehotels in Sydney, Melbourne, Byron Bay, Tasmanië en West-Australië. Én ze werden er nog voor betaald ook.

De enige voorwaarde waaraan het koppel – dat intussen zes jaar samen is – zich moest houden, was om na ieder verblijf een review te schrijven over hun passionele ervaringen. Hun teksten verschenen nadien op de erotische reisblog ‘Places of Intimacy’ van de condoomfabrikant Skyn.

“In onze reisgids staan echte ervaringen van echte mensen”, zegt het bedrijf. “Zo kunnen we onze lezers goed informeren over de beste plaatsen om te vrijen.”

“50 shades”
Jessica en Justin hebben alvast genoten van hun avontuur. “Onze reis was fantastisch”, zegt Justin. “Twee weken lang werden al onze reiskosten betaald terwijl wij in prachtige hotels mochten genieten. Wij moesten enkel onze ervaringen delen. En even voor de duidelijkheid: we hebben niet alleen geschreven over ons seksleven, maar ook over de hotels zelf.”

Zijn familie en vrienden waren alleszins enthousiast over zijn “50 shades”-manier van schrijven. Ze maakten zelfs de grap om zelf een erotische reisgids samen te stellen om overal achter te laten.

Bron: Nieuwsblad
Foto Strecosa / Pixabay

(Visited 36 times, 1 visits today)

Post Author: Rene

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *