Baywatch-babe Pamela Anderson trof Hugh Hefner met 7 vrouwen aan


De meest opvallende is wel die ze meemaakte in de Playboy Mansion; tot het overlijden van Hugh Hefner, degene die haar voortdurend opnieuw koos als covergirl en over wie ze spreekt als een soort mentor, sprak ze weinig over haar ervaringen. Op een avond kwam ze in de beruchte woning aan en werd ze door iemand naar boven begeleid om daar de Playboy-oprichter met zeven naakte vrouwen aan te treffen, met wie hij voor haar ogen seks had, met elk om de beurt. Het duurde niet lang voor ze besefte dat zij ook geacht werd voor hun ogen met Hugh Hefner te vrijen. „Ik dacht: ’Nu moet ik vertrekken’.”

Ook hint Pamela Anderson in het interview op romances met niemand minder dan Sylvester Stallone, Vladimir Putin en Wikileaks-oprichter Julian Assange, maar helemaal bloot geeft ze zich niet aan de interviewer. Julian Assange en zij waren ’het grootste deel van de tijd goede vrienden’. „Ik zou het niet romantisch noemen, maar we zijn erg close.” Met Putin ’ bleef ze contact houden’, nadat ze in 200 succesvol had gelobbyd voor het verbieden van de jacht op zeehonden. „Er was iets… we zijn duidelijk een aantal keer op dezelfde plaatsen geweest.” En de deal die Sylvester Stallone met haar wilde maken, wees ze af. Hij bood haar een appartement en een auto aan voor een open relatie, waarbij hij ook met andere vrouwen naar bed kon gaan.

Volgens de voormalige Baywatch-babe had ze in haar leven verschillende mannen nodig die verschillende delen van haar aanspreken. Maar op dit moment is er maar één liefde in haar leven en dat is de profvoetballer van Marseille, Adil Rami.

Bron: De Telegraaf
Foto: JoeBreuer/Pixabay

(Visited 23 times, 1 visits today)

Post Author: Rene

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *